The Pavillion

  • Lichtrijke hoekappartementen in binnentuin
  • 1 en 2 slaapkamer appartementen
  • Grote glaspartijen met zichten op groen
  • Gemeenschappelijk dakterras

Stijlvol paviljoen, midden in het groen

Centraal in de weelderige binnentuin staat het paviljoen: een unicum in het Antwerpse woonaanbod en ideaal voor wie op zoek is naar een onderscheidende woonst in het centrum van Antwerpen, maar in een groene omgeving.

In harmonie met de natuur

De gezellige laagbouw van The Pavilion telt slechts drie niveaus en vijftien appartementen van uiteenlopende formaten, elk met een hoekterras en lichtrijke leefruimte. Dankzij de houten vormgeving gaat het woonvolume harmonieus op in de omringende natuur. De de vloerverwarming met warmtepomp en grote glaspartijen garanderen de inwoners een optimaal wooncomfort.

Verfijnde vormgeving

De open, van licht doordrongen trapkern en vide, trekken het daglicht binnen in het gebouw en laten het ademen. De gevel krijgt een houten afwerking, met een uiterst gedetailleerde en verfijnde profilering. Op het dakniveau komen twee penthouses, met daarnaast een groot gemeenschappelijk terras waar alle bewoners van het paviljoen gebruik van kunnen maken.

The Pavilion in beeld

Download de brochure

De sfeer van Van Eyck Park nu al opsnuiven? Blader dan digitaal door onze brochure en ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over deze nieuwe woonomgeving. Knappe beelden, interessante testimonials, tips for trips in Antwerpen,… download uw exemplaar nu.

Meer weten over Van Eyck Park?

Laat uw gegevens achter en onze vastgoedadviseur contacteert u om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek meer in de brochure