The Park

  • Zichten op park, binnentuin en skyline Antwerpen
  • Luxueuze vormgeving en afwerking
  • Doorzonappartementen met ruime terrassen
  • 2 tot 4 slaapkamers

Prachtige zichten in elke richting

Voor frontale zichten op het stadspark en de binnentuin moet je aan het gebouw in de Van Eycklei zijn. De bestaande structuur wordt volledig gestript, gerenoveerd en in een volledig nieuw en duurzaam jasje gestoken. Dankzij de ruime, zuidgerichte terrassen, de ondergrondse parking en de verheven plafondhoogtes geniet je hier van een optimaal wooncomfort.

Wonen tot 8 verdiepingen hoog

Op de begane grond vindt u geen woonunits, maar een royale lichtrijke inkomhal die doorloopt naar de achterkant van het gebouw, waar u meteen uitkomt in de prachtige collectieve tuin. Hogere verdiepingen worden opgevuld door telkens twee appartementen, met leefruimtes aan de zijde van het stadspark en terrassen met zichten op de groene binnentuin. Deze luxueuze penthouses op de zevende en achtste verdieping genieten van terrassen langs zowel de voor- als de achterkant.

Baden in het zonlicht

De appartementen langs de Van Eycklei zijn vormgegeven volgens het ‘doorzonprincipe’. Dit betekent dat zij in 2 tegenovergestelde zonrichtingen licht binnentrekken, en dat er dus op elk moment van de dag zonlicht binnenstroomt. De gevel langs de Van Eycklei wordt dan ook zo transparant mogelijk uitgewerkt, met plafondhoge ramen richting stadspark die volledig open kunnen, zodat u het groene park als het ware in uw leefruimte kan binnentrekken. Genieten van zichten op de binnentuin kan vanop uw zuidgerichte, royale terras.

The Park in beeld

Download de brochure

De sfeer van Van Eyck Park nu al opsnuiven? Blader dan digitaal door onze brochure en ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over deze nieuwe woonomgeving. Knappe beelden, interessante testimonials, tips for trips in Antwerpen,… download uw exemplaar nu.

Meer weten over Van Eyck Park?

Laat uw gegevens achter en onze vastgoedadviseur contacteert u om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek meer in de brochure