The Garden

  • Doorzonappartementen met dubbele terrassen
  • 1 en 2 slaapkamer appartementen
  • Luxueuze penthouses
  • Westgerichte terrassen richting binnentuin

Lichtrijke doorzon-
appartementen

In de rustige Bexstraat vind je een horizontaal vormgegeven gebouw terug, bestaande uit vier unieke woonkernen. De geplooide gevels en de karakteristieke retro inkomgehelen vormen een speelse knipoog naar de architecturale stijl die de stadsparkbuurt kenmerkt. In deze woonkernen vind je appartementen met één en twee slaapkamers, vormgegeven op maat van jouw vraag.

Daglicht in het oosten en het westen

De appartementen van The Garden worden vormgegeven volgens het ‘doorzonprincipe’, met leefruimtes die steeds langs 2 zijden daglicht binnentrekken. Elk appartement heeft een ruim, westgericht terras langs de achterzijde met zicht op de groene binnentuin en het gros van de appartementen geniet daarnaast ook van een oostgericht terras langs de straatzijde.

Uitvalsbasis voor levensgenieters

Ontbijten doet u hier dus met de zon op uw huid op het terras langs de rustige Bexstraat. De dag afsluiten met een wijntje in de avondzon kan dan weer op het terras langs de tuinzijde met prachtige zichten. Op de vijfde en hoogste verdieping liggen de penthouses, die naast hun lichtrijke leefruimte en ruime slaapkamers ook riante terrassen tellen en op vraag samengevoegd kunnen worden tot royale woonunits. 

The Garden in beeld

Download de brochure

De sfeer van Van Eyck Park nu al opsnuiven? Blader dan digitaal door onze brochure en ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over deze nieuwe woonomgeving. Knappe beelden, interessante testimonials, tips for trips in Antwerpen,… download uw exemplaar nu.

Meer weten over Van Eyck Park?

Laat uw gegevens achter en onze vastgoedadviseur contacteert u om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek meer in de brochure